keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tupaantuliaiset kera arvonnan!

Tänään aloitan elämäni toisen blogin, samalla nimellä kuin elämäni ensimmäinen blogi; tämä on siis eräänlainen osa 2 Hiljamaarian sisustuskirjassa. Osa 1 (klik) jää elämään niin, etten näillä näkymin sulje sitä teiltä katsojilta. Uudet päivitykset tulevat kuitenkin vain tänne, ja pyrin siirtämään lukuluettelot ym. pikkuhiljaa tähän osoitteeseen.

Uuden osoitteen kunniaksi päätin järjestää arvonnan, jossa voittaja saa tällaiset käsin taiteillut pyyhemerkit. Ihanuuden tarjoaa Art Hannila. Pyyhemerkkejä saa sekä sinisenä että punaisena, ja napit ovat käsille, kasvoille sekä vieraille. Pyyhenapit sopisivat niin hyvin mökille - tai lasten pesuhuoneeseen, jos sellainen ylellisyys meillä vain olisi. Mutta nämä ovat siis jollekin teistä; eivät minulle ;)

Olen tuiki onnellinen, että tämä käsityöyrittäjä otti minuun yhteyttä blogini tiimoilta, ja saimme näin kivan jutun aikaiseksi. Kuten olen ennenkin sanonut, suomalaisia käsityöyrittäjiä ja heidän tekemisiään pitäisi arvostaa nykyistä paljon enemmän; heiltä saa uniikkeja, reiluilla menetelmillä valmistettuja, kauniita tuotteita. Käsityötuotteissa on niin sanotusti sitä sydäntä; toisin kuin teollisesti valmistetuissa massatuotteissa!


Näin osallistut arvontaan:

1. Yksi arpa, kun olet käynyt Art Hannilan nettisivuilla (klik) ja kirjoittanut alla olevaan tai facebookin kommenttilootaan, mistä tuotteesta tai tuotteista pidät eniten ja kenties, mitä toivoisit käsityökaupasta löytyvän, mitä siellä ei nyt ole. Olen julma, enkä hyväksy niitä arpoja mukaan arvontaan, jotka eivät vastaa näihin kysymyksiin ;) 

2. Kaksi arpaa, jos linkität arvonnan kera yllä olevan kuvan blogiisi.

Arvonta päättyy 17.2.2013 klo 24.

P.S. Art Hannilalla on myös blogi, jota ryhdyin oitis seuraamaan, kun Katiin tutustuin (klik). Blogissaan Kati kertoo käsillä tekemistään kauniista jutuista, joten suosittelen piipahtamaan :)

19 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään tuosta Art Hannilasta! Yhdellä arvalla mukana tässä kilvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woups unohdin lisätä, että prinsessanapit on mun mieleen ;)

   Poista
  2. Teillä olisikin yksi prinsessa, jolle nämä sopisivat :) Onnea arvontaan!

   Poista
 2. Mukana arvonnassa! Kauniita käsitöitä:) Mun lemppari oli sydänmagneetti kirjaimet ONNI. Ja ehkä valokuvakehyksiin kaipasin vähän enemmän valikoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ajatuksesi, ja onnea kovasti arvontaan!

   Poista
 3. Yhdellä mukana! :)
  Mun lemppari tuote on sydän laatta seinälle =)

  VastaaPoista
 4. Löysinhän minäkin tieni tänne, yhdellä mukana tupaantuliaisarvonnassa.
  Tuolla Art Hannilassa löysin koruihmisenä tieni useimmiten korusivulle. Sieltä heijastinrintakorut ja lähes kaikki kaulakorut olivat mieluisimpia.
  JA tietysti lisää korutarjontaa toivon, esimerkiksi rannekoruja..

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti arvontaan tulee vielä lisää osallistujia ja uudelle hiljamaarian sisustuskirja -blogille lukijoita!

  Kommentteja toivotaan arvontaan osallistujilta tähän, eli
  mistä Art Hannila verkkopuodissa eniten tykkäilee ja mitä sieltä toivoisi viellä löytävänsä? :)

  Kauniit kiitokseni!

  T: Kati

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana. Ihana nettikauppa, varsinkin nuo keraamiset magneetit kiinnittivät huomioni, ja olisivat aikas ihania jääkaapin ovessa :) Erilaisia teksti/kirjain yhdistelmiä jos olisi lisää magneeteissa niin uskoisin, että ne varmasti tekisivät kauppansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta; kirjaimet ovat olleet aika pitkään pinnalla, ja kivaa olisi ehkä myös jos niitä saisi itse koota? Onkohan vaikeaa toteuttaa tällaista ajatusta...? onnea joka tapauksessa myös sinulle arvontaan ja kiitos kommentistasi!

   Poista
 7. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Keraamiset vedenvihreät lehdet olivat kauniit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Sanna, että linkitit arvonnan myös blogiisi, ja kiitos kommentistasi. Onnea arvontaan myös sinulle :)

   Poista
 8. No kylläpäs oletkin ilkeä! :)) Tykkään lintuhahmopatsaasta..ja jos sillä olisi vielä siivet.. Sekä ideasta sydän mangneetit omilla nimikirjaimilla .NI!
  Mukana 2 arvalla linkitin omaani :)))))

  VastaaPoista
 9. Uusi tuttavuus Art Hannila ja kiva, kun esittelit meille. Minä löysin heti yhden mieluisen taulun, jonka voisin hankkia lahjaksi K:lle, joka on innokas metsämies. Nuo pyyhenapit ovat kiva keksintö. Pieni idea mutta tarpeellinen. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 10. Minäki vielä kerkiin mukaan kahdella arvalla. :)
  Prinsessanapit oli kyllä aivan ihanat! Kummitytöille kiva idea. :)
  Ja tuommoset pyyhemerkit olis kivat omilla nimillä.

  VastaaPoista
 11. Arvonta päättyy tänään!

  Kaunis kiitos kaikille kommenteista ja ideoista! <3 Ja iso kiitos Hilja Maarialle myöskin.

  Toivoisin saavani enemmän tilauksia verkkopuotini kautta, jotta voisin jatkaa taidekäsityöläisenä ainakin vielä jonkin aikaa. Tällä hetkellä mennään vielä aika tiukilla, vaikka toimeen tullaankin.

  Kaikki käsitöistä ja kuvataiteesta kiinnostuneet ovat myös lämpimästi tervetulleita blogini lukijoiksi os. www.katihannila.blogspot.fi

  Ystävällisin terveisin: Kati

  VastaaPoista
 12. Kiitos suuri myös minun puolestani kaikille arvontaan osallistuneille sekä tietenkin Katille! Otin juuri nimet ylös lappusiin ja suoritamme tässä perheen voimin pian arvonnan :)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)