perjantai 8. helmikuuta 2013

Wanhasta silityslaudasta ikkunalauta


Niin tykkään tästä, että väen vängällä siivosin ruokailuhuoneenkin tänään ja kiireessä räpsin muutaman kuvan valoisaan aikaan. Vanha silityslauta on siis nyt meidän ikkunalauta! Mitä tykkäät? Voin jo kuvitella vaaleanpunaiset pelargoniat vanhoissa saviruukuissa tähän; oih...

Nyt iltapuuhiin ja nukkumaan; kukkaunia itse kullekin!

P.S. Olen saanut haasteita ja tunnustuksia, joihin en ole vieläkään vastannut. Muistan ne, mutta taidan olla niihin vastaamisessa tosi huono. Yritän kuitenkin vielä - ja olen superiloinen jokaisesta tunnustuksesta ja haasteesta, jonka saan; kiitos siis niistä vielä kerran :)

8 kommenttia:

 1. Minä ainakin tykkään. Tuollainen puinen silityslauta olisi ihana:) Ja vaaleanpunaiset Pelargoniat on minulla hankintalistalla kuistille, kun ilmat lämpenevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva; vaaleanpunainen onkin sun väri ;) ja minäkin ajattelin, että se ois just kiva kevään ja kesän väri meidänkin huushollissa :)

   Poista
 2. Onpas soma ikkunalauta, kyllä kelpais tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; oli pitkällisen etsinnän tulos - eikä ihan sitä, mitä olin hakenut, mutta ehkä löydän sen täydellisen version vielä joskus :)

   Poista
 3. Onpas kiva keksintö! Ihanan näköistä tunnelmaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus oikeastaan lähti Wanhasta Wallankumouksesta, josta lauta haettiin. Mielessä oli silloin, että käyttäisin ihan silitykseen, mutta niin kiva oli idea, että pitihän se toteuttaa ;)

   Poista
 4. Heippa hei, en onnistunut sähköpostin lähetyksen kanssa, olisitko laittanut minulle viestiä. ilonapietilainen@suomi24.fi
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sulle tunnustus! :)
  http://pilviraitti.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)