keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Vanha patakaappi alias tiskikaappi


Vanha patakaappi pääsi viime viikolla ruokailuhuoneeseen. Ihan itse kannoin yläkerrasta ;)

Ristin sen patakaapiksi; on ollut äitini lapsuudenkodissa tiskipöytänä/kaappina, ja tässä äitinikin auttoi mummoa tiskien pesussa nuoruudessaan. Löysin tämän mummolan navetasta pian jo kymmenen vuotta sitten, ja sain "tämän romun" mukaan ilman muiden kateellisia katseita, sillä harmillisen vähän mummolassa on arvostettu näitä vanhoja laudoista kyhättyjä kalusteita.

Vaikkei tämä rahallisesti olekaan varmaan juuri minkään arvoinen (tai en tiedä?), on sillä tunnearvoa. Ja opiskelujen päättymisen aikoina tämä oli arvokastakin arvokkaampi, sillä pienituloiselle tämä maksoi vain ruskean maalipurkin verran ja toimi monen monta vuotta minulla televisiotasona.

Ajattelin kantaessani kaappia alakertaan, että maalaisin kaapin, mutta se näyttääkin yllättävän hyvälle juuri tässä väriasussaan. Enpä siis taida; muisto se on tämä maalikerroskin.

Mukavaa päivää sinulle, ja huomennahan on jo ystävänpäivä. Sitä juhlistan teidän blogiystävien kanssa uuden arvonnan merkeissä, joten olkaahan kuulolla!

 P.S. Muistutan samalla jo käynnissä olevasta arvonnasta (klik)! Jos pyyhemerkit eivät ole tarpeen, Kati mielellään kuulisi kuitenkin ajatuksesi hänen tuotteistaan ja mitä hän voisi tarjota enemmän! Itse ajattelin, että nettikaupassa voisi olla myös perinteisiä kranssi- ym. luonnonmaterialeista valmistettuja koristeita sekä ns. kausituotteita, joita hän on blogissaan tuonut esille. Vai mitä mieltä sinä olet? Jotta saataisiin muutama lisää mukaan arvontaa, muutin ehtoja niin, että kaikki voivat osallistua arvontaan, joka siis päättyy nyt sunnuntaina klo 24. Suuri kiitos jo heille, jotka ovat osallistuneet ja kommentoineet samalla tuotteita :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä teillä on kaunista ja tuo kakluuni saa kuolan valumaan suusta... saispa joskus tuollaisen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Ja tätä yritit kertoa ja tappelit robottien kanssa; kiitos, kun jaksoit olla kärsivällinen :)

   Poista
 2. Saanko varovasti vinkata??? Ota pois tuo ihme tunnistin... olen kait todella todella tyhmä robotti, mutta nytkin meni viis kertaa vikaan ennenkuin sain kommentin perille. Saattaa jäädä joitakin kommentteja tulematta, kun ei kehtaa moneen kertaa vekslata noita nummeroita. Olenko ainoa joka ei kerta kaikkiaan saa monesti noista kirjaimista tai tuhruisista numeroista selvää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Johanna, että kerroit, sillä niiiiin INHOAN niitä itsekin, ja nyt mulla on se itsellänikin ;D Eli en tarkoituksella ole sitä tänne jättänyt; yritän heti ottaa sen pois. Ja et siis ole ainoa, joka ei saa niistä selvää; on mullakin jäänyt kommentit kommentoimatta niiden takia. Eikä robotit kommentoineet ainakaan edellisessä blogissa mulle kertaakaan, vaikkei tunnistinta ollutkaan ;)

   Poista
  2. Ja nyt sen pitäisi olla pois. Oletusasetukset olivat jääneet päälle, ja jostain linkeistäkin siellä oli puhetta... Mitä lie tarkoittanut, mutta nyt joka tapauksessa ei ainakaan ole enää robottitunnistinta. Jos on, kertokaa ihmeessä!

   Poista
 3. Ihana on kaappi ja juuri tuollaisena. Uunianne katselen myös ihastellen!

  VastaaPoista
 4. Ihana kaappi JA ihana tarina :) on voimaannuttavaa että on tuollaista historiaa kotona käytössä

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi! Meillä on kans vastaavia käytösä. Yksi on vessasa allaskaappina ja toinen on keittiösä. Kaks on sit vielä anoppilasa maalia odottamasa. :)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)