perjantai 22. helmikuuta 2013

Vaaleanpunaista...


Tämä emäntä haluaisi nyt pirttiin jotain vaaleanpunaista. Sain mieheltä ystävänpäivälahjaksi vaaleanpunaisia ruusuja. Äiti puolestaan toi jo aika sitten vanhan tätini kutoman pöytäliinan - jos sillä olisi meille käyttöä. Ja olikohan täti sen aikoinaan juuri minulle kutonutkin...? No, joka tapauksessa, nyt meillä on vähän vaaleanpunaista. Mutta silmissä piirtyy erilaista vaaleanpunaista; erilainen matto, ehkä räsymatto, kivoja tyynyjä, kesäisiä sellaisia, ja niin edelleen...

Ruusut nuokahtivat jo pari päivää ystävänpäivän jälkeen, mutta eihän niitä hennonnut pois heittää. Leikkasin ruusut irti varsista ja pistin Mari-skooleihin kellumaan. Siinä ne nyt sitten ovat.

Hiihto"loma"viikko alkaa olla meillä lopuillaan. Kellari on laatoitettu, sähkömies on käynyt viimeistelemässä hommiaan ja eilen saumattiin kellarin lattiat. Voin sanoa, että kyllä tuntuu tänä iltana varmasti oudolle, kun ja jos pääsen kävelemään pesuhuoneeseen ilman kenkiä!! Kaiken sitä on kestänyt, ja helmikuun lopulla tulisi noin 1,5 vuotta tätä kestämistä täyteen ;)

Perjantai: siivoukset edessä ja postissa odottaa jotain kivaa. Siitä kivasta ja kellarin uudesta luukista siivouksen jälkeen enemmän varmaan ensi viikolla; mukavia hetkiä sinun viikonloppuusi!

Ja muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan, jos vanha helmitaulu miellyttää silmää; linkki sivun oikealla reunalla!

3 kommenttia:

 1. Moikka,
  olen seuraillut jo jonkin aikaa blogiasi, aivan ihana.
  Annoinkin omalla blogisivullani http://sandyhillshome.blogspot.fi/
  sinulle New Blog Love tunnustuksen.
  Käythän kurkkaamassa ja ihmeessa! :)
  Mukavaa lauantai iltaa,
  Piia Sandyhills home blogista

  VastaaPoista
 2. Kiva idea laittaa MAri-skooleihin!
  Onnea kellarin valmistumiselle :)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)