maanantai 25. helmikuuta 2013

Home Office


Viime viikolla tapahtui monenlaisia juttuja, joista pieni pääni on vieläkin hieman sakaisin. Näistä jutuista johdannaisena päätin viimein ostaa itselleni uuden tietokoneen. Se on hieno tietokone. Applen Macbook Pro. Niin hieno, että se vaatii ympärilleen tietenkin myös hienot puitteet ;) 


Niinpä sisustin meille eilen kotitoimiston. Kalusteet lähtivät taas kerran liikkeelle, ja tässä tulos. 

Kotitoimisto on vauvaystävällinen; työpöydältä näet lattialle, missä vauva temmeltää. Kotitoimistoon kuuluu myös kehto, jossa vauva voi nukkua. Kotitoimisto on myös ihanan valoisa; sinne paistaa jo aamupäivästä aurinko niin kauniisti. 

Juuri nyt istun täällä, ja kerrankin tuntuu kivalle istua tässä kirjoituspöydän äärellä, kun voi katsella kotia ja ulos ikkunasta; ei siis selin kaikkeen ja tuijottaa seinää!


Nyt vain odotellaan uutta asukkia kotiin.

Ja vielä tunnustuksista:

Kiitos New Blog Love -tunnustuksesta Pialle! Saman tunnustuksen sain myös Nuukaskalta jo aikoja sitten; kiitos myös siitä! Olen tähän jo kerran vastannut, mutta otan mielellään tunnustukset vastaan :) Koska olen tähän vastannut jo kerran, annan tällä kertaa tunnustuksen eteenpäin vain yhdelle blogille: 


Ihana blogilöytö, jossa pienen vauvan äiti ompelee kauniita juttuja, tuunailee ja vielä leivoskeleekin herkullisuuksia. Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

Reipasta viikon alkua teille jokaiselle, ja toivottavasti sielläkin paistaa aurinko!? Täällä paistaa, ja päivän ensimmäinen lenkki ulkona joen varrella on jo takana päin. Iiiii-hanaa, erästä julkimohenkilöä mukaillen ;)


13 kommenttia:

 1. Kaunista ja viihtyisän näköistä! Itsekin pitäisi tehdä sama piristys omalle yläkerran työtilalle,jotenkin tämä kone on vaan kulkeutunut tähän keittiön pöydän ääreen...Aurinko näyttäytyy täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Mullakin oli aina tähän asti ruokailuhuoneen pöydällä. Mutta nyt kun näkee työpöydältä samalla tavoin ruokailupöydältäkin vähän ympärille enemmän, viihtyy tässäkin paremmin. Ja meidän onni on, että on tosiaan työhuone/kirjasto ns. oleskelukerroksessa. Nyt ei paista, mutta toivottavasti sitten viikonloppuna :)

   Poista
 2. Upea kotitoimisto! Pitäisikö mun vaatia samanlaista, kun mulla on kerran sama kone? :D Tuossa kyllä hommat maittaisi paljon paremmin! :) Ja upea kehto, onko se perintökalleus vai löytynyt jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehto on ostettu täältä Portsasta pihamarkkinoilta, eli vanhana, muttei taida olla kuitenkaan kovin vanha. Vanhaan tyyliin kuitenkin tehty käsityönä ja sopivasti muutamat kolhut, jotka tuovat sitä "charmia" sopivasti ;)

   Poista
 3. Hieno on toimisto ja onnea uuden koneen omistajalle!

  VastaaPoista
 4. Wau, kerrassaan upea kotitoimisto! Kyllä tuolla kelpaa työskennellä :-)

  Hyvää viikon jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos myös, että kommentoit; kävin blogissasi jo matkapuhelimen kautta, ja näytti hyvälle. Pitää tulla vielä uudestaan, ja lisätä blogisi lukulistoilleni :)

   Poista
 5. Hieno kotitoimisto, kyllä tuolla kelpaa bloggailla ja kehto kiikutella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos; kyllä kelpaa tosiaan! Tälläkin hetkellä ;)

   Poista
 6. Näyttää tosi hyvältä!:) kaunista ja valoisaa!
  Aurinkoista viikonloppua!<3

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)