torstai 7. helmikuuta 2013

Kellarin nurkkauksen tarina, osa 2


Eilen kävin vanhoja valokuvia rempan varrelta läpi, ja kiitän tässä vaiheessa itseäni, että jaksoin kuvata remonttia, vaikkei niin kaunista aina ollutkaan ;)

Lokakuussa 2011 olimme vannoneet, että puramme ensin vain keskikerroksen, ja kellarikerros jätetään tällaiseksi vähäksi aikaa... Mutta tiedättekö sen tunteen, kun tekee mieli kurkata, mitä alta löytyy...??

No, jokatapauksessa; näistä kuvista näette paremmin lähtötilanteen; valkoiset seinät, leivinuuni, katto paneloitu ja ihmeellisiä koteloita siellä täällä - ja lattiassa oli 80-luvun tyyliset laatat. Mieli syyhysi ainakin maalaamaan noita rusehtavia paneleita valkoisiksi, mutta seuraavassa jutussa sitten kerronkin, miten kävikään :)

Nyt kun kuvat on löytyneet, seuraava juttu jo ehkä iltapäivällä. Me käpsytellään seuraavaksi tyttären kanssa jumppaan; Elixian vauvajumppa on osoittautunut kivaksi; äitille tulee ihan hiki pintaan ja lapset katselevat menoa suu auki. Kaikista eniten tytär tykkää liikkeistä, joissa saa olla vatsan ja jalkojen päällä - kun äiti on siis selällään lattialla. Suosittelen kokeileman, jos mahdollisuuksia on lähellä - ja tietenkin jos sinulla on vauva...!

Mukavia hetkiä myös sinun päivääsi!3 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista blogissani:) Klikkasin itseni lukijaksi tännekin puolelle.
  Kannattaa muuten pienentää kaikki kuvat blogiin heti alusta alkaen, niin kuvatila ei täyty! Tajusin itse sen vasta, kun ensimmäiset varoitukset tulivat. Olen pienentänyt siitä lähtien, ja nyt tuntuu tilaa olevan vaikka kuinka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; nyt pienennän jo niitä, en tiedä, kuink tarpeeksi. tiedätkö, missä kuvatilan täyttymistä voi seurata?

   Poista
  2. Itse olen pienentänyt isomman sivun n. 800 kokoiseksi, jolloin pienenmpi sivu määrittyy automaattisesti johonkin 600 kieppeille. Kuvatilan täyttymistä voi seurata Picasasta omilta sivuilta niille kirjautumalla... Opettelen tätä kaikkea itsekin, kun on vasta se 1 v. just täytetty:D

   Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)