perjantai 1. maaliskuuta 2013

Arkikattaus kera sälekorien


Sisko ja kummityttö tulivat eilen kylään, joten pitihän minun jälleen tarjota jotain herkkua. Nopea ja varma herkku on "maailman paras pannukakku"; löydät sen tällä hakusanalla netistä. Vieraat tykkäsivät :) 

Viimein vieraita, sillä nyt pääsin myös testaamaan viikko sitten postissa saapuneet sälekorit. Bongasin nämä Mrs Jonesin blogista, minkä jälkeen kipaisin äkkiä Anna Nygårdin sivuille ja blogiin. Niin monta kertaa olen harmitellut, kun ns. arkinen kattaus menee pilalle, kun nostat maitopurkin pöytään. Tästä pelastus? Valitettavasti huomasin, että Anna oli tehnyt sälekoreja vain tavallisiin maitopurkkeihin, eli ei näihin tiiliskivimalleihin, joita meillä käytetään. Laitoin kuitenkin viestiä, ja Anna lupasi tehdä minulle protoversion. 


Ja tässä se nyt sitten on - kera voirasiasälekorin :) Eli pitihän minun tilata vähän muutakin...


Ja viestejä lähetellessä oltiin pian jo siinä pisteessä, että tästähän tuli blogiyhteistyöpostaus - ja että sain teille arvottavaksi pari and-tuotetta :) Pistän arvonnan pystyyn piakkoin, sillä onhan tässä juhlinnan aihettakin; lukijoita kerääntynyt jo yli 50 täällä Bloggerin puolella ja samoin yli 50 Facebookissa! Todella ihana, että olette löytäneet tänne, jokaiselle teille lämpimät terveiseni :)

Arvontaa ennen, jos kiinnostuitte näistä ihanista tuotteista, tästä KLIK Anna Nygårdin facebook-sivuille ja tästä KLIK hänen nettisivuilleen.

Ja tärkein, tai ainakin minusta tärkein, tieto tulee nyt viimeisenä: Sälekorit on tehty vanhoista sälekaihtimista ja ovat täyttä käsityötä - eli tämä emäntä teki nämä ostokset valtavan mielihyvän vallitessa ;)

Loppuun vielä kuva kaiken hyvän aikaansaamasta protosta sekä muumin seikkailukannusta; ihanaista viikonloppua teille jokaiselle!


12 kommenttia:

 1. no jes..hienoja koreja. itse tein vähän samantyylisiä vanhoista maitopurkeista..löytynee blogistani kohasta"punotut maitotölkit"

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Tuota pannariohjetta käytetään tässäkin taloudessa ja se on hyväksi havaittu :)
  Vautsi, en olisi arvannut että korit ovat sälekaihtimista. Mahtavaa kierrätystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että on teilläkin sama resepti käytössä! Ja tosiaan, niin hyvää kierrätystä; eivät mene nekään raaka-aineet hukkaan.

   Poista
 4. Kierrätysideat tosi hyvä juttu

  VastaaPoista
 5. kierrätys kunniaan:) vaikka maitopurkkeja onkin stailattu viimevuosina,niin on se silti se ruokapöydän rumistus ;) vaikka hyvää onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei ne maitopurkit ainakaan niin kauniita ole kuin nämä kaunokaiset ;)

   Poista
 6. Onpas tosi ihana idea :) Teillä on todella kaunis koti!
  Terveisin, Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavat sälekorit, täytyykin käydä kurkkaamassa. :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä; niin ihaaaania tuotteita kerrassaan!

   Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)