maanantai 18. helmikuuta 2013

Art Hannila -arvonnan voittaja

Eilen päättyi uuden blogiosoitteeni tupaantuliaisarvonta, ja tänään pikkuprinsessamme sai kunnian olla jälleen onnettarena. Viime kerralla hän ei osannut kuin osoittaa oikeaa lappua; nyt jo niin iso tyttö, että tarrasi yhteen lappuun niin tiukasti kiinni, etten meinannut saada lappua pois hänen kätösestään :)

Ja näin arvonta kulki:


Eli arvonnan voitti BIKKE!! Taas sinä voitit Bikke minun arvonnassa; onkohan meidän pienoisella jokin salainen yhteys sinuun - tai toisin päin?!

Mutta joka tapauksessa onneksi olkoon voitosta, ja otatko yhteyttä minuun Bikke osoitteeseen hiljamaariansisustuskirja (at) gmail.com ja lähetä osoitteesi, niin laitetaan voitto tulemaan sinne kotiin!

Kiitos kaikille hyvistä kommenteista Katin tuotevalikoimaa ajatellen. Toivon mukaan näistä on Katille hyötyä tulevaa toimintaansa ajatellen, ja menestystoivotuksia Katin käsityöyrittäjän uralle!

10 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloinen teidän pikku onnetar on!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin on; se on pikkupalleroiden tehtävä tässä maailmassa <3

      Poista
  2. Söpö pikku Onnetar sinulla Hilja Maaria! :) Ihana pikku pallero. :-)

    Pyyhemerkit lähtevät sitten arvonnan voittajalle, kun osoite löytyy ja kerrothan Bikke myös, tahdotko punaisen, vaiko sinisen sävyiset pyyhemerkit! :) Kiitos kaikille! <3

    Lämpimin terveisin: Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, ja hyvä kun muistit tuon värin; olin jo unohtanut, kun itse ajattelen vain näitä sinisiä; mun lempparit :)

      Poista
  3. Heii, onnee Bikke! Sulla on arpaonnea :D

    VastaaPoista
  4. Onnea Bikke voitosta! Kerrassaan suloinen onnetar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnetar hän on varsinainen; jakaa onnea myös meille sylin täydeltä joka päivä <3

      Poista
  5. Ihana onnetar! Nyt kyllä tehdään niin vaikkakin tykkään voittaa :)) Ihanaa saada piristyspostia..niin tehään nyt niin että linkitän tuon upean helmitaulukisan blogiini MUTTA EN OSALLISTU ITSE ARVONTAAN!!! Jos meillä onkin salainen yhteys ;)) Ei sillä ettenkö rakastaisi kotiuttaa helmitaulua vaan että joku muukin :)) saa ihanan yllätyksen! Ihanna ja aurinkoista kevättä sinulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän kuulostaa tosi hyvälle; ymmärrän tosiaan, ettei kaikkea voi ahmia, ja kun kaikella todennäköisyydellä helmitaulunkin voittaisit ;)

      Lähetähän vielä osoite, sillä olin hävittänyt edellisen sähköpostisi, jossa osoite oli :)

      Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)