torstai 7. maaliskuuta 2013

Pupupostia kera alennuskoodin Mellin kaupoille!


Eilen saatiin pupupostia. Voitin nimittäin Melli EcoDesignin arvonnassa vauvan unipussin. Olin jo käynyt aiemmin ihailemassa heidän tuotteitaan ja varsinkin torkkupeittojaan, ja kun kuulin voitosta, oli mun ihan pakko tilata samaan syssyyn myös tämä aivan ihana pupupeitto! 

Ihan tarpeeseen tilasin, koska matot ovat koiran karvoissa, mutta prinsessan peitoille on koiralla kielto ja ihme kyllä, herra karvainen on oppinut pysymään peitoilta pois. Vielä siis pystytään kontrolloimaan karvojen pääsyä suuhun, mutta mitä sitten, kun lähdetään liikkeelle...? Kasvatetaan vastustuskykyä varmaan ;)


Tyttö niin suloinen oli heti aivan innoissaan paketin sisällöstä. Peitossa riittää katseltavaa, ja on niin pehmeä + kuosi tietenkin myös äidin mieleen. 

Melli Ecodesingin tuotteet ovat suomalaista tuotantoa ja nimensä mukaisesti valmistettu luomupuuvillasta, minkä takia olen tietenkin todella tyytyväinen tästä peitosta ja vielä pesua odottavasti unipussista. 

Ja koska haluan suosia juuri tällaisia valmistajia ja tuoda heitä enemmän esille, tästä postauksesta tuli blogiyhteistyöpostaus, sillä näiden kuvien ja tunnelmien myötä voin kertoa teille ihanan asian:

Kuponkikoodilla hiljamaaria saat Melli EcoDesignin tuotteista - 20 % alennuksen 17.3.2013 asti. Tästä siis KLIK Mellin kaupoille; mm. ihania lahjaideoita pienille taaperoille ja vaatteita myös keskosille. Keskoslapsesta Mellin tarina itseasiassa onkin lähtöisin, KLIK. Ja huomiona, että toimituskulut ovat 0 euroa. Ja vielä extrahuomiona, että sivuilta pääset käynnissä olevaan arvontaan, jossa voittaja saa pipot koko perheelle :)

Aurinkoisia hetkiä sinun päivääsi!

4 kommenttia:

 1. Ihana on peitto, mutta ihanampi on prinsessa peitolla...:)

  VastaaPoista
 2. ihan mieletön peitto. tartteekin mennä heti tutkimaan että mitä ihanuuskia tuolta löytyykään.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis peitto!

  VastaaPoista
 4. En meinannut huomata koko ihanaa peittoa kun tuo prinsessa vei kokonaan huomioni <3

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)