tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tonnirahaa


Sunnuntaina käytiin Turun Kädentaito-, Antiikki- ja Design-messuilla. Rahaa oli rajallisesti matkassa, mutta tähän oli varaa; erilainen säästöpossu meidän prinsessalle!

Tonnirahaa on Satulyytin käsialaa. Ja kerronpa tässä samalla, että heillä on maailman herttaisimpia essuja; KLIK heidän blogiinsa, jossa kuva essusta löytyy! Heillä on myös verkkokauppa, mutta tällä hetkellä vielä päivityksen alla.

Kiitos teidän rohkaisevista kommenteistanne yritykseeni liittyen; ne lämmittävät suuresti ja kaikki tuki + tsemppaus on tällä hetkellä niin poikaa :) Niitä joita kiinnostaa, voitte käydä tutustumassa Butiikin blogiin (KLIK) ja facebook-sivuihin (KLIK). Tykätäkin saa ja lukijaksi liittyä + levittää viestiä: 

Haen siis verkkoportaaliin mukaan suomalaisia pienvalmistajia, joten jos sinä olet sellainen tai tiedät hyvän sellaisen, pistä joko minulle tai hänelle viestiä.

Nyt pikkupalleron kanssa syömään bataattia. Vaikka kovasti huutaa kyllä mam-mam-mam-mam-maaaa....! Aurinkoa sinun tiistaipäivääsi!

4 kommenttia:

 1. Onpa hauska säästö"possu" ;D
  Mutta silmäni nauliintuivat tuohon siniseen "heilurinukkeen" jollaisen olen lapsena omistanut. Mekon väri oli vain punainen. Jos joskus törmään punamekkoiseen yksilöön kirpparilla, se päätyy takaisin hyllyyni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kummatkin kapistukset ovat kyllä niin omia persooniaan. Heilurinukke on tyttären kummitädin lahja; hieno on, ja oli varsinkin ensimmäisinä kuukausina se mieluisin lelu :)

   Poista
 2. Hieno!
  Minäkin muistan tuon nuken...oli vaan punainen...:)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)