maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kellarin nurkkauksen tarina, osa 4


Tälle näyttää kellarin nurkkauksessa maaliskuussa 2013. 

Sitten tammikuun täällä on laatoitettu, saumattu, asennettu kattoon led-valot, aloitettu listoitus ja koottu kodinhoitotilan kaappirungot.

Vielä on tehtävää, mutta mikä tärkeintä; täällä voi nyt kävellä lattialla ilman kenkiä, täällä on lämmin ja valonkin saa katkaisijasta päälle, eikä tarvitse kävellä portaita alas sokkona ja tunnustella, missä se johto on, jotta saisi jalkalampun päälle ;)

Remonttiväsymys on jokseenkin iskenyt - sekä minulle että miehelle. Puolitoista vuotta on nyt takana remontin merkeissä, ja sinä aikana olen ollut 9 kuukautta raskaana kera melkoisten pahoinvointien ja viimeisen puoli vuotta ollaan vietetty elämää pikkuprinsessan kanssa. Voin kertoa, että on ollut aika raskaat puolitoista vuotta, ja ryppyjen uurteet ovat syventyneet...! Mutta en kadu; tämä on nyt meidän näköinen koti, ja tuntuu myös niin omalle. Kun lähes kaikkialla näkyy meidän käsien jälki, tunnearvoa ja muistoja riittää - siis myös tässä kellarin nurkkauksessa.

Tulevassa kodinhoitotilassa on siis vielä tehtävää; kaapin ovet ajateltiin tehdä itse liimapuulevyistä + kesällä valetaan taso betonista. Lisäksi listoitusta, sähkötöitä, jne. Mutta tämä sitten ajan kanssa; kun tuntuu sille.

Kiitos aivan ihanista kommenteistanne viime postaukseen; aika mahtavaa, kun niin arkinen asia kuin pyykinpesutila voi saada niin vain paljon positiivisia kommentteja ja näyttää muidenkin silmissä niiiiiiiin hyvälle - eikä siis pelkästään meidän silmissä ;) Sellaista arjen luksusta; pienistä asioista iloa elämään!

Niitä siis sinunkin päivääsi; iloitaan pienistä iloista ja kauniista asioista arjessamme :)

P.S. Uusille lukijoille, jotka toivotan tässä samalla lämpimästi tervetulleiksi mukaan, täältä pääsette katsomaan, miltä kellarissa ennen näytti ja mitä matkan varrella on nähty: KLIKKLIK ja KLIK!


9 kommenttia:

 1. oih...tuosta tulee kyllä ihan varmana super ihana.

  VastaaPoista
 2. Onpas mahtava ja iso ja valoisa ja tyylikäs ja.....
  Kyllä tuolla kelpaa silitellä ja viikkailla, välillä voi laittaa jalalla koreasti ja jatkaa sitten taas hommia ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä; on tosiaan tilaa vaikka pyörähdelläkin välillä ;)

   Poista
 3. Olen kyllä niin kade noin hienosta kodinhoitohuoneesta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, muttei tarvi kadehtia; otan ne kuvat aina parhaimmista kulmista ;)

   Poista
 4. Kävin lukaisemassa kaikki kellaripostaukset mielenkiinnolla. Itselläni kyseiset muistelmapostaukset vielä tekemättä, kun meillä kellari valmistui viime kevään ja kesän aikana loppuun. Ihanan tunnelmalliset kodinhoitotilat pesuholveineen! Onnitelkaa itseänne, kovan urakan olette tehneet ja siinä upeasti onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan lukijaksi; pitääpä käydä vastavierailulla teidän villassa :)

   Poista
 5. Kaunis muutos! Ihana koko kokonaisuus, prosentuaalisesti nyt pisteet 110.

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)