maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kaikki on vinksin vonksin - tai ...


... ainakin heikun keikun...

Olen aina haaveillut sellaisesta Huvikumpu-tunnelmasta. Nyt tuntuu, että elän sen keskellä. Yhtä vilinää ja vilskettä, juoksua, naurua, itkua, iloa, leikkiä, melua - ja kaikki paikat ihan hujan hajan.

Elämä on varsin kiireistä nyt. Keväällä perustamani yritys toteutuu syyskuun alussa uudenlaisena verkkopalveluna. Ja minua jännittää, hirvittää - ja toisaalta: olen myös niin onnellinen! 

Pienokainen kasvaa silmissä ja tuo elämään niin paljon sisältöä, ettei sitä voi edes kuvitella. Ja siitä olen vieläkin onnellisempi!

Kiire on - ja aika juoksee silmissä. Tätä ovat varmaan ne elämän ruuhkavuodet...?

Koti ja sisustus jäänyt taka-alalle - ja ahdistuneena välillä haikaillut kunnon siivouksen perään. Tänään saatiin se aikaiseksi - ja laitoin uudet Puolangan käsityöputiikista lomamatkalla ostetut, käsin kudotut räsymatot lattialle. Ja kuinka silmä kiitti: lelut räsymattojen päällä suorastaan sopivat siihen! Nyt kaikki saa olla sulassa sovussa vinksin vonksin - ja vaikka heikun keikunkin!

Ihania kesäpäiviä sinulle, ja kiva, kun kävit :)

P.S. Käyn aina välillä ihastelemassa blogejanne - mutta kiireen sanelemana harvoin ehdin kommentoimaan. Kaunista on monella - ja ihania tunnelmia.

Ja P.P.S. yritykseni facebook-sivuilla on ihana arvonta: käsin virkattu matto, oma koti kullan kallis -juliste sekä korttinippu. Käykää kurkkaamassa (KLIK), jos olette facebookin listoilla.


8 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää syksyyn! Mä lähden tästä FB:iin osallistumaan :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat matot ja ihana tunnelma välittyy kuvista. Teillä on kyllä kaunista.

    VastaaPoista
  3. Kauniit kainuulaiset matot ja sopivat teille tosi hyvin!
    Muista nauttia näistä ruuhkavuosista :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tunnelma välittyy kyllä kuvistasikin...:)

    VastaaPoista
  5. Ihania mattoja.
    Ihana huvikumpumainen tunnelma teillä :)
    E-R

    VastaaPoista
  6. Ihanat matot ja niiiiiiiiiin tuttu toi ruuhka. Aina joskus pitää varastaa joku oma hetki, mutta siivoaminen on hetken ilo...käännät selkäsi ja taas on kaikki levällään :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille, ja Nuukaska; niin juuri sitä ;)

    VastaaPoista
  8. Onpas kiva blogi ja ihana vanhaan ajan raikas tunnelma kodissanne. Lukijaksesi jään ilman muuta seurailemaan tulevia postauksia ja tervetuloa kurkkaamaan omaa uudehkoa blogiani :)

    VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)