maanantai 29. heinäkuuta 2013

DIY: Betonitaso ja kaapinovet kodinhoitotilaan

Kodinhoitotila on viimein lähtenyt etenemään myös näkyvällä tavalla. Betonitaso valettiin jo kuukausi sitten ja kannettiin muutama viikko sitten paikoilleen. (P.S. Aika painava oli!) Hyvät ohjeet löydettiin jostain hyvästä blogista, jonka osoitetta en enää löydä... Mutta googlettamalla viisastuu :)
Ja sitten saatiin viimein myös kaapinovet runkoihin: rakennettiin siis nämäkin itse. Liimapuulevyt sahattiin oikeisiin mittoihin, hiottiin, käsiteltiin lakalla ja sitten jo edellisen asunnon entisestä keittiöstä talteen otetuilla saranoilla ovet kiinni paikalleen.

Alkaa näyttää suht valmiille. Paitsi että on tässä: betonitaso pitää vielä hioa ja käsitellä (mehiläisvahalla päätettiin uskaltaa kokeilla) + oviin sellainen painamislukitus.

Huh-huijaa: kiireellä vedin postauksen, mutta sain kuin sainkin sen aikaan :) Nyt vielä arvontavinkki ilmoille, sillä yritykseni facebook-sivuilla on vielä heinäkuun loppuun asti arvonta, jossa voit voittaa Kuviokioskin luomupuuvillaisen Paras ystävä –tyynyn sekä Tuut Designin kaksi kierrätetyistä lastenruokapurkeista valmistettua Nappe-lasia (KLIK)! Ihana lahja tai tuliainen perheen pienemmille!

Ja P.S. Sain joskus, valehtelematta puoli vuotta sitten ainakin, DIY-haasteen Uutta, vanhaa ja lainattua -blogin touhuliaalta Anilta (KLIK); nyt siis viimein vastasin edes yhteen haasteeseen, joka on mulle heitetty. Kiitos niistä kaikista kuitenkin; ajan puute vain estää niiden toteuttamisen - tai pitkittää niiden toteuttamisen ;)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, vanhan tiiliseinän kylkeen ei ihan laminaattitasot sopineet, joten keksittiin tehdä tällainen. Saa nähdä, minkälainen lopputulema on; vielähän tämä on kesken :)

   Poista
 2. Hienon näköistä. Olen itsekin vähän miettynyt tollaista betonitasoa, mutta betoneissakin on eroja, toiset on ekologisempia kuin toiset. Pitää vissiin sivistää itseään lisää siitä aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meillä oli lopulta vain tavoite saada betonia, joka käy tällaiseen tarkoitukseen, sillä rautakaupassa olivat epäileväisiä koko tasosta; niin iso kun siitä tuli. Mutta ainakin tällä onnistuttiin.

   Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)