tiistai 2. syyskuuta 2014

Koti valmistautuu vauvaan
Niin se kesä meni. Ja yläkerran kera kolmen makuuhuoneen, vessan ja vaatehuoneen pitäisi olla valmis. Vaan ei ole. Instagrammista näette, että vielä oisi vähän tehtävää ;) Huhtikuusta viime viikonloppuun elettiin kuin evakossa; en ehtinyt enkä halunnut hätävararatkaisuja muuhun kotiin - halusin keskittyä vain remontin saamiseksi valmiiksi, ja kieltämättä kasvava maha sekä yritystoiminnan pyörityskin vaativat omansa. Nyt viikonloppuna oli kuitenkin jo pakko myöntää, että ei me millään saada ullakkoa valmiiksi ennen vauvan tuloa. Ja päätin alkaa sisustaa kotia - niin että nukutaan oikeassa sängyssä eikä koottavilla patjoilla lattialla - ja niin että yritän asetella kalusteet kotiin niin, etteivät kaikki ole jonossa seinien vieressä…!

Koti näyttää nyt jo enemmän kodille, ja kirjastohuone muuttui nyt syksyksi meidän makuuhuoneeksi. Kieltämättä jo leveällä sängyllä nukkuminen tuntui luksukselle; mutta siihen päälle vielä pönttöuuni vieressä, korkealle nouseva katto ja iso huone. Ensimmäisenä yönä tuntui kuin nukuttaisiin hotellissa! Kaikkeen sitä siis tottuu; tällainen kotihirmukin, jolla ennen on kaiken pitänyt olla tip-top.

Ja täällä tosiaan odotetaan perheeseen vauvaa. Syksyllä on luvassa muutoksia eloon siis! Kehdon jo petasin vauvalle valmiiksi; hoitopöytää vielä ihmettelen, sillä kalusteista kirjoituspöydän tulee nyt hoitaa hoitopöydän virkaa, sillä muuten emme olisi saaneet sitä mahtumaan mihinkään ;) Katsotaan, millainen viritys siitä sitten tuleekaan aikanaan.

Muutoksia on kenties tulossa myös blogin kirjoitteluun. Olen suunnitellut uuden blogin perustamista ja hahmotellut jo sitä tulevan varalle. Vielä en kuitenkaan paljasta mitään; ehkä ensi kerralla. Hiljamaarian sisustuskirja voi siis vedellä pian viimeisiään - tai jäädä ainakin tauolle - ja tilalle tulee kenties blogi, jossa on sisustuksen lisäksi myös muuta, kuten vauva- ja perhejuttuja, pukeutumista, jne. Jos pääsen tässä hienossa suunnitelmassani loppuun asti, toivon tietenkin, että te kaikki lukijat seuraatte myös sinne lukijaksi; niin hienosti teitä on tänne kertynyt ja niin kiva kun teiltä onkin saada aina kommentteja ja ajatuksia takaisin!

Nyt nauttimaan kirpsakasta syyspäivästä - ja soittamaan päiväkotiin, miten on mennyt; tyttömme on ollut tänään siellä ihan ihka ekaa kertaa ihan yksin...!


7 kommenttia:

 1. Samanlaisia puuhasteluja täälläkin on tehty. Vähitellen laitetaan paikkoja valmiiksi pikkuista varten. :) Jään odottamaan uteliaana blogin muutosta ja seuraan takuulla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olen seuraillutkin; hauskaa, kun olet samassa tilanteessa ja vielä näin samaan aikaankin! :)

   Poista
 2. Voihan ihanuus sentään ♥ ♥ ♥ lots of love ♥

  VastaaPoista
 3. Oo, täälläkin jäädään innolla odottamaan tulevaa! :)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)