lauantai 8. maaliskuuta 2014

Meidän koti Maalla-lehdessä!

Ruokailuhuoneesta otoksia. Paljon vanhaa ja kaunista sekä ripauksia uutena ostettua; mm. Ululain kudottu tyyny ja TYLLin matto keinun alla. Kuvauksia edeltäneinä päivinä äitini kursi kokoon myös keinutuolin päälle monien vuosien varrelle virkkaamani isoäidin neliöt ;)

Äiti puki päälleen Vuoriortan tuubin ja lapsi Vuoriortan tunikan. Lapsen myötä on tosiaan huomannut, että lapsella on monesti samantyyliset vaatteet päällä kuin äidillään; hassua ja tapahtuu monesti niin suunnittelemattomasti! Mutta nautin tästä niin kauan kunnes lapsi alkaa itse sanella, mitä haluaa päällensä pukea ;)

Yläkerrasta ja keskikerroksen vessasta otokset. Yläkerran makkarista näkymä lapsen huoneeseen. Kaikki vielä yhtä ja samaa tilaa. Kesällä sitten täysi kaaos täälläkin, kun seiniä aletaan rakentaa..


Posteljooni yllätti meidät täysin tällä viikolla, kun toi mukanaan tuoreimman Maalla-lehden; siellähän on meidän koti! Yllätti, koska odotin, että juttu julkaistaan vasta syksyllä.

Oli kyllä hassua katsella oman kodin kuvia lehdestä - ja kuinka sitä huomasi lukevansa tekstiäkin vienosti hymyillen. Hauska kokemus kaikkinensa, vaikka kuvauspäivää edeltänyt säätö remontin ja siivousten kanssa oli kyllä lopulta aika turhaa. Eihän näissä kuvissa juuri listoja eikä pölypalloja näy - ja kellarista ei ollut yhtään kuvaa, ja siellä juuri paiskittiin viimeiset viikot yrittäen saada paikat kuntoon ;) Mutta on se jännä, kuinka ammattilaiset saavat kuvat näyttämään niin hyvälle!

Tässä siis muutama otos lehden sivuilta; lisää kuvia useamman aukeaman täydeltä löydät tosiaan tuoreimmasta Maalla-lehdestä. Kiitos ihalalle Ilonalle tästä kokemuksesta :)


16 kommenttia:

 1. Wou! Onneksi olkoon, niin ihanan kodikkaalta teillä näyttää. Kivoja yksityiskohtia, mutta taas tuo teidän kaakeliuuni meinaa viedä kaiken huomioni, siinä on sitä jotain<3
  Haleja ja hymyjä♥

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kuvia teidän kodista! :)

  -Tiina

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Ihanaa naistenpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne ammattilaiset osaa :) Ilona kävi meillä tälläviikolla ja tämä oli toinen kerta kun kotimme kuvattiin niin osasi ottaa paljon rennommin ton siivouksen kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Mie en raski ostaa enää yhtään lehteä tai kohta meillä syödään sisustuslehtiä...mutta onneksi on kirjasto! Sinne heti! Tosi kauniilta näyttää kuvat :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän kaunista kerrassaan :)

  VastaaPoista
 7. Mä olen huomannut ihan saman asian äiti-tytär-pukeutumisessa. Nyt vielä näyttää siltä, että tyttönen on heräämässä mekkojen ihanuuteen, joten innolla aion ommella niitä niin paljon kuin ehdin :) Kauniita kuvia tosiaan!

  VastaaPoista
 8. Näyttääpä todella kauniilta:)

  VastaaPoista
 9. Oi miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia! :) Täytyy varmaan käydä hakemassa lehti ja tutustua tarkemmin. ;)

  VastaaPoista
 10. Voi kun teillä on kaunista! Täytyy yrittää muistaa ostaa tuo lehti kauppareissulla. Aurinkoista sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 11. Voi kiitos teille kaikille! Olen otettu :) Ja tosiaan, seuraavalla kerralla en stressaan tällaisia juttuja näin paljon. Kerään vain pahimmat pölypallot pois kuvien tieltä ;)

  VastaaPoista
 12. kiva koti teillä. Löysin lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että juttu poiki myös uusia lukijoita tänne; lämpimästi tervetuloa!

   Poista
 13. Ai että, pitääpä mennä kurkkimaan - kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista
 14. Kaunista ja kodikasta!!
  http://villejalupiineja.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)