maanantai 20. tammikuuta 2014

Prinsessojen vessasta


Etsin työni puolesta kiinnostavia blogeja bloglovin'n kautta ja löysin oman blogini. Muissa blogeissa en ollut tähän tekstiin törmännyt, mutta nyt törmäsin: "This blog hasn't written anything in the last month. It might take up to a day until new posts are retrieved."

Auts, sattui sydämeen niin paljon, että päätin saman tien kaivaa muutaman kuvan jakaakseni ne täällä. Kuvat ovat syksyltä jo, mutta enpä ehtinyt niitä tuolloin julkaista. Uusi peili on nostettu paikoilleen ja nojaa siinä nyt sopivan rennoin ottein seinää vasten - ja muorin kukka (-ko se oli…?) kirppikseltä löytyneessä purnukassa (elänyt jo minun hoidossa vuoden!) - ja saippua sekä desinfiointiaineet pienen muodonmuutoksen saaneena (Kun ostat oikean väristä saippuaa, ei tarvi suuria diy-eleitä saadakseen purnukasta sisustukseen sopivan, hih ;))

Tämä tältä kertaa. Meillä muurari muuraa parhaillaan uutta pönttöuunia kirjastohuoneeseen. Mutta uusi on vain sisus; itse pelti ja kaikki luukut ym. on hankittu vanhana - ja sopii siten meille kuin nakutettu. Pönttöuuni tehdään myös perinteisin menetelmin; ei siis mitään valmiita elementtejä vaan tiileistä nakutellen. Ensi talvena saadaan siitä toivon mukaan lisälämpöä, sillä täällä on KYLMÄ!

Pirteää maanantaita sinulle, ja tervetuloa myös uudet lukijat; olen otettu teistä jokaisesta <3


11 kommenttia:

 1. Ihana toiletti :-) Mistä olet löytänyt sinne noin loistavasti sopivan senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minunkin lemppari tällä hetkellä - varsinkin kun siellä on lattialämmitys; lämpimimpiä paikkoja meidän talossa ;) Senkki löytyi kasvihuoneilmiöstä; sieltä tekee ihania löytöjä!

   Poista
  2. Nettisivujensa mukaan näyttää olevan monipuolinen paikka. Minun on tyytyminen valmisratkaisuihin, koska sopivaa senkkiä on vaikea löytää ja remppa alkanee pikapuoliin. Rempattava toilettimme on pieni, mikä asettaa reunaehtoja senkin suhteen. Hyvällä tuurilla vois tietysti löytää sopivan senkin ja jos jaksaa etsiä. Toistaiseksi olen kahlannut vain nettihuutokauppoja yms. Sopiva peili on helpompi löytää ja peili on sellainen sisustuselementti, jolla saa pieneen toilettiin kätevästi persoonallisuutta.

   Poista
  3. Totta; tuon senkin etsiminen oli meilläkin se suurin juttu; sen perusteella sitten valittiin oikeastaan kaikki sen ympärille. Ja totta, peilillä saa paljon aikaan!

   Poista
 2. Kaunista, kaunista, erittäin kaunista;)

  VastaaPoista
 3. Upean ihana laittia! Toivon saavani samanlaisen seuraavaan kotiimme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans! Tässä juuri suunnitellaan, mikä lattia laitetaan yläkerran vessaan; joko tämä tai salmiakkiruudukko - sekin aika kiva, ja vähän huokeampikin, jos löytää sopivat laatat :)

   Poista
  2. Tällaisen laattalattian hinta on 55,00 euroa / m2 Jyväskylässä yksityisellä firmalla. Kahdesta ketjurautakaupasta olen kysellyt myös, eivätkä myy tätä art deco-tyyppistä valmislaattaa. Mites muualla ootteko löytäneet tätä ja missä hinnat pyörii? Rintamamiestalon yläkerran remontti on meillä tulossa.

   Poista
  3. Ostettiin tätä aikoinaan bauhausista. En muista valitettavasti hintaa ollenkaan, mutta muistan, ettei ollut aivan sieltä halvimmastakaan päästä. Varmaan tuota luokkaa tai halvempi..?

   Poista
 4. Ei voi yksi ihminen ehtiä kaikkialle. Kyllä blogistakin saa pitää taukoa :) Mutta kyllä sen pariin on kiva myös palata. Mäkin tykkään lattiasta ja koko vessasta

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)