lauantai 25. tammikuuta 2014

Kellariin tapettia...?

Eksyin yksi viikonloppu blogistanian maailmasta Tapettitehtaan sivuille - ja se oli rakastumista ensi silmäyksellä. Heti alkoi harmittamaan ruokailuhuoneen, keittiön ja kirjaston tapetit, mutta ei olkoon; ei niitä voi vielä vaihtaa... Sitten aloin haaveilla ullakon tulevien kammareiden tapetointia Tapettitehtaan tapeteilla, mutta siihenkin pitäisi odottaa ensi kesään… Ja sitten välähti: meidän kellarin valkoiset seinät siis toden totta TARVITSEE tapetit! Sillä ovathan ne todella kylmät ja kolkot - ja kukkaistapetit toisivat sinne ihanan hempeän tuulahduksen…

OI voi; nyt odotan jo innolla, että pääsemme hiihtolomalla päiväretkelle Toijalaan, jossa Tapettitehdas sijaitsee, ja kyllä; kaikesta mahdollisesta epäkäytännöllisyydestään huolimatta (kurat ulkoa tullessa, koiran aivastukset, kovan kulutuksen alla olevat seinät…) tämän on vain onnistuttava. Ja nyt aloin tytön päiväunien aikaan mallailla kuvien kera, mikä sopisi parhaiten seinälle:

Niin monta hyvää vaihtoehtoa…?! Mitä sinä tykkäät?

Parasta oli löytää heti etusivulta seuraava info: "Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu toijalalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin sekä eri aikakausiin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan yli 180 vuotta vanhalla rotaatiopainomenetelmällä suomalaiselle tapettipaperille."

Mahtavaa; sopivat siis täydellisesti meikäläisen arvomaailmaan sekä vanhaan puutaloon :) Kehut myös sivuille kokonaisuudessaan. Mahtavia havainnekuvia - ja monipuolinen, kaunis valikoima. Kannattaa käydä tutustumassa!Meillä muurari nakuttaa edelleen pönttöuunia kirjastoon. Ollaan tässä viikko odotettu, että homma tulee valmiiksi - ja siivotaan sitten. Sotku on siis joka puolella varsin kiitettävä ja kamera "hyvässä suojassa" kirjaston hyllyllä huputettuna suojamuoviin ;) - siksi jälleen kerran kuvat vanhoja ja otettu viime syksynä. Tapettikuvat ovat kaikki Tapettitehtaan sivuilta.

10 kommenttia:

 1. Tapettitehtaan tapetit on kyllä upeita. Meiltä löytyy makkarista heidän juhannusruusua. Monet muutkin mallit kelpuuttaisin ehdottomasti meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Ja kyllä tuon juhannusruusun itsekin kelpuuttaisin tuleviin makkareihin :)

   Poista
 2. Tapetit sopivat kauniisti vanhaan taloon. Mitäpä muutakaan viikonlopun ohjelmassa kuin P&R:n tapettejen läpikahlausta rintamamiestalon kamareiden seiniä suunnitellen :-)

  VastaaPoista
 3. Toi tapetti surffailu on vaarallista :) Jäämme odottamaan postausta Toijalan reissusta. Itse tykästyin nyt tuohon ensimmäiseen eniten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eka näyttää kuvassa kivalle, mutta pelkään, että tulee vähän liian "villi" ;) Mutta katsotaan, miten käy :)

   Poista
 4. Ensimmäinen tai toiseksi viimeinen? :)

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)