keskiviikko 20. marraskuuta 2013

DIY "Joulukuusi"

Tunnustan! En ole ehtinyt liikkua blogimaailmassa viime kuukausina juuri ollenkaan. Haikea mieli, kun mietin viime syksyä; tutustuin moniin uusiin blogeihin, luin ja omaksuin ja koristelin kotia jo marraskuun alusta joulua varten...

No joulutunnelma on kuitenkin jo vallannut tämän emännän täysin <3 Joululaulut soi ja edellispäivänä illan pimeinä tunteina askartelin ulkoseinällemme kuusen. Näyttää sekä valoisaan että pimeään aikaan hauskalle! Kepitkin keräsin kiiruusti vain pihapiiristä; kiitos naapurien koirat, kun olette kannelleet näitä tänne ;)

Perjantain ja lauantain välisenä yönä (22.11.-23.11.) tämä tonttu laittaa kotiin lisää joulua. Luvassa on nimittäin Lahjavalvojaiset, joita olemme järjestäneet viimeisen kuukauden palvelussani mukana olevien yritysten kanssa; siellä tarjotaan vinkkejä joulukoristeluun, -kattaukseen ja -pukeutumiseen, luvassa on yllätystarjouksia, postikuluttomia paketteja ja kaikkea kivaa. Kaikki omalta kotisohvalta käsin eli verkossa - ilman kiirettä, ruuhkaa tai ympäröivää hälinää.

Odotan jo yötä innolla .... paitsi sen takia, että saan omaa aikaa ja laittaa kotia - mutta myös siksi, että kerrankin ostan joululahjat ajoissa ja vieläpä sellaisia, joita ei ihan normimarketeista saa ;)

Ehkä siis viikonlopun jälkeen uusia päivityksiä jouluisesta kodistamme - ja yön aikana ajattelin jakaa Instagrammissa tekemisiäni ;) Jos sinuakin kiinnostaa tämä hulluus; valvoa nyt koko yö ja tehdä jouluostoksia ja suunnitella joulua YÖLLÄ - yhdessä muiden samankaltaisen hörhöjen kanssa, klikkaa tästä mukaan tapahtumaan: klik ;)

Toivottavasti "nähdään" siellä!

1 kommentti:

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)