perjantai 4. lokakuuta 2013

Ruokailuhuoneen uudet asukit!


Meidän ruokailuhuoneessa on nyt "uusi" pulpetti! Pulpetin ylle ripustin Ruotsin tuliaisena ostetun paperinukke -julisteen, joka joskus kenties on mukana myös tyttäremme leikeissä. Ja pulpetin edessä seikkailee meidän uusi koira. Tai itse asiassa niitä on kaksi, sillä tyttäremme sai synttärilahjaksi kaksi samanlaista koiraa - toisen toisilta kummeilta - toisen toiselta. Jos haluat ostaa toisen näistä, voit laittaa tarjouksen tulemaan ;)


Keinun päälle sain pitkällisen prosessin tuloksena isoäidin neliöistä kootun pehmusteen. En valehtele; näitä tilkkuja on lähdetty virkkaamaan vähintään viisi vuotta sitten. Eikä siitä pitänyt alun perin keinutuolin pehmuste pitänyt tulla - vaan päiväpeitto ;) No äidin pienellä avustuksella sain viimein tilkut pussista käyttöön. Tässä valossa ette varmaan ihmettele, miksi perustin yrityksen, jonka kautta on paljon helpompaa löytää kauniita käsitöitä; vaikka tykkään niistä, en oikein jaksa olla paikallani niin kauaa, että saisin käsityöt valmiiksikin! ;) Kuvassa näkyvä matto ja tyyny ovat muuten TYLLi:n; yhden palvelussani mukana olevan yrityksen tuotteita.

Kuvat nappasin edellisviikolla sen jälkeen, kun meillä oli käynyt sisustustoimittaja kuvaajan kanssa kylässä... Kyllä; luit oikein. He halusivat tehdä sisustusjutun kodistamme; katsotaan, milloin juttu julkaistaan ;)

Ihanaa viikonloppua sinulle!

P.S. Jos sinua kiinnostaa suomalainen design ja käsityö, kurkkaa yritykseni blogiin (klik); siellä haetaan blogiyhteistyökumppaneita ja arvontakin on käynnissä ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo teidän ruokailuhuone on kyllä niin IHANA että mä olen melkein kirjaimellisesti täällä kateudesta vihreänä! Kaunis pulpetti ja söde koira :-) Hyvää viikonloppua! Ja ilmoittele kun tiedät missä lehdessä kuvat julkaistaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juttu julkaistaan näillä näkymin vasta ensi syksynä, joten saadaan vielä odottaa :)

   Poista
 2. Ihana ruokailuhuone....ja ihana pulpetti!

  VastaaPoista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)