tiistai 17. syyskuuta 2013

DIY (tai DIM) kirjahylly, osa 2Nyt kirjahylly on viimein valmis. Mustalla petsivahalla käsiteltiin hyllyt ja tällainen siitä tuli! Kerrassaan iso ja mahtipontinenhan se on. Hieman tuo televisio häiritsee silmää; se on liian sopivan kokoinen tuohon lokeroon ;)

Iloisen räikeän eriväriset kirjat ja kansiot luovat omaa sekavaa, mutta samalla myös kotoisaa tunnelmaa. Katsotaan, kuinka kauan jaksan tällaista sekavuutta katsella, mutta ainakin vielä näin!

Sitten vielä pieni vinkkaus: yritykseni etsii blogisteista yhteistyökumppaneita, joten jos sinua kiinnostaa, käy ihmeessä katsomassa, mitä meillä on tarjota sinulle! Mukana on paljon sisustustuotteita, lasten tarvikkeita, vaatteita, koruja, asusteita ja kosmetiikkaakin löytyy. Ja jos yhteistyökumppanuus ei kiinnosta, mutta kiva arvontavoitto sen puolesta enemmänkin, kannattaa silloinkin poiketa! Eli tästä jutusta lisää: KLIK!


6 kommenttia:

 1. Todella kiva lopputulos! Kivan ryhdikäs mustana ja ihania väripilkkuja kirjat ja kansiot. :)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu, tosi kivannäköinen lopputulos. Itse tykkää eniten juuri tuosta että hyllyssä ei ole takaseinää joka tekee isostakin kokonaisuudesta ilmavan ja kevyemmän näköisen. Tuollaisen haluaisin itsekin sitten joskus kun asumismuoto on hieman suurempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; ainoa miinus tulee eteen, kun halutaan vaihtaa tapetteja ;) Mutta sitten tulee ainakin kirjahylly pölytettyä samalla!

   Poista
 3. Kiva väri. Tykkään myös mustasta (pitkän valkoisen vaiheen jälkeen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; ja kiva, että olet löytänyt tänne :) Tervetuloa!

   Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)