sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vanha lasten sänkyTyttömme sai "uuden" satavuotiaan talonpoikaissängyn; ihana löytö Torista! Maalipinta on todellakin kulunut ja sänkyä aiemmin hallinnoineet lapsoset ovat jättäneet pintaan omia puumerkkejään, mutta kaikessa kuluneisuudessaankin aivan ihana! Vielä ei lähdetä maalailemaan tätä, vaan katsotaan sitten syksyllä, mikä väri tytön huoneeseen lopulta sopiikaan, kun yläkerta on toivon mukaan valmis.

Tyttö tykkää jo nyt istuskella sängyssä, mutta unet maistuu paremmin pinnasängyssä. Eikä meillä ole tähän vielä patjaakaan, kun normileveydet eivät tähän käyneetkään.

Tätä sänkyä katsellessa remonttikuume nousee; maalattu lautalattia ja kivat tapetit taustalle.. Sellaista ihanaa ullokon kammaritunnelmaa kesähuoneineen… :) Hyvää kannattaa odottaa ;)

Kiitos edelliseen postaukseen kaikista kommenteista - ja ihana huomata myös uusia lukijoita joukossa; lämpimästi tervetuloa!9 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis sänky. Värion todellakin kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kaunis sänky, ihana väri! Luin Maalla-lehdestä kodistanne ja löysin tänne. Portsa on tuttua, siitä läheltä Linnankatua pitkin taivalsin aina kouluun. Portsassa asui myös ystäväperheemme kauniissa vanhassa puutalossa. Ihailin aina niitä kauniita kotosia sisäpihoja. Muistoja vuosien takaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti teille kaikille; olemme itsekin niin onnellisia tästä uudesta perheen jäsenestä ;) Ja tevetuloa Elina myös mukaan; kiva, että juttu poiki myös uusia lukijoita! Portsa on todella ainutlaatuista aluetta, ja on kunnia asua täällä <3

  VastaaPoista
 4. Onpas upea vanha aarre! Ja kuvailemasi mummolameininki suorastaan houkutteleva <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana sänky! Tuollaisen kun löytäisi jostain itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin tämän ja Eijan kommentit; ihana löytö tosiaan!!

   Poista

Olen kovin iloinen, jos jätät kommentin :)